Hollanda Vizesi (Schengen) Için Gerekli Evraklar

Hollanda Vizesi için ilk defa SCHENGEN VİZESİ alacak kişiler şahsen başvurmak zorundadır.
*   Ticari Başvurularınız İçin Son 2 Yıl içinde Herhangi bir Schengen Vizeniz Varsa Firmamız Sizin Namınıza Başvuru Yetkisi Vardır.
* Turistik Vize Almak İsteyenler için Son 2 Yıl içinde Hollanda dan Alınmış bir Schengen vizeniz yoksa Şahsen Başvurmak Zorundasınız…
* Hollanda Konsolosluğu Randevu Sistemiyle Çalışmaktadır. Seyahat Planlarınızı Lütfen Randevuları Göz Önünde Bulundurarak Hazırlayınız.
* Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Hollanda konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
* Şirketin imza sirküleri
* Vergi levhasının fotokopisi
* Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi ( son 3 aylık)
* Ticari sicil gazetesi fotokopisi
* Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi
* Son üç aylık maaş bordrosu
* Hizmet dökümü
* Şirketin hizmet listesi son 3 aylık
* Bakiyeli hesap cüzdan fotokopisi aslı yada imzalı döküm ve banka imza sirküleri
* Gayrimenkul tapu, Kredi kartları fotokopileri
* Otel ve uçak rezervasyonları aslı olacak( gerçek rezervasyon otelden onaylı istiyor.)
* Ticari Seyahatleriniz İçin Hollanda daki Firmadan Davetiye
( Hollanda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Hollanda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
* Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ( Nüfus müdürlüğünden alınan anne baba, kardeş varsa eş ve çocukları gösteren belge).
* 2 Resim VESİKALIK( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
* Kimlik kartı fotokopisi
* Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık sigortası

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum yapabilirsiniz